Javio u klub da je bolestan, a onda objavio sliku kako uživa na jahti (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.12.19. | 19:42

Ikona, nema se što za nadodati.

Ovaj 28-godišnjak bio je velika košarkaška nada. Kada je 2012. godine obznanio kako želi u NBA ligu, Cavsi su ga izabrali kao 4. izbor drafta. Damian Lillard, Andre Drummond, Draymond Green, Khris Middleton… sve su to igrači koji su izabrani nakon famoznog Waitersa, ali on ipak nije uspio ostvariti karijeru kakva se od njega očekivala.

U prve dvije sezone u prosjeku je ubacivao 15,3 poena po utakmici, a postotak šuta mu je bio na pristojnih 42 posto. Iako su mnogi očekivali nastavak njegovih dobrih igara i u trećoj godini, na polovici sezone Waiters je trejdan u OKC u trejdu koji je uključivao tri momčadi (Cavsi, OKC i Knicksi).

Nakon dvije godine u Oklahomi Waiters se 2016. godine kao slobodan igrač priključio Miamiju, a tamo je nastavio sa svojim povremeno dobrim igrama i stalno kontroverznim ponašanjem.

Osim što se nerijetko na trening kampovima pojavljivao pretio te što je „mali milijun“ puta uhvaćen kako partija diljem SAD-a, jučer je ovaj zanimljivi bek šuter priredio novi „Dion show“.

Naime, Waiters je klubu javio kako nije u stanju doći na utakmicu i trening jer je bolestan na što su iz Heata afirmativno odgovorili. Prihvatili su njegovo opravdanje te mu poručili da se javi u klub kada za to bude sposoban, ali ono što je uslijedilo nitko nije očekivao. Istog dana, kada je navodno bio bolestan, Waiters se na društvenim mrežama pohvalio kako uživa na jahti gdje se i više nego dobro vidi kako mu uistinu nije ništa.

Jasno, klub ga je odmah suspendirao i novčano kaznio, a kako će na sve reagirati Waiters pokazat će vrijeme.

Košarkaška ikona, nema se što za nadodati.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Miami has suspended Dion Waiters again for “failure to adhere to team policies, violation of team rules and continued insubordination,” team says. He can return after Heat’s game on Dec. 23.</p>&mdash; Adrian Wojnarowski (@wojespn) <a href="https://twitter.com/wojespn/status/1205324789436551168?ref_src=twsrc%5Etfw">December 13, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters, screnshoot instagram)

 


Tagovi

Dion Waiters

Ostale Vijesti