Isaiah Thomas napokon zaigrao za Cleveland i pokazao kako će biti veliko pojačanje (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.01.18. | 09:50

Napokon se i to dogodilo.

Navijači Clevelanda mogu biti zadovoljni. Najveće pojačanje Cavsa za ovu sezonu, Isaiah Thomas, sinoć je odigrao svoju prvu utakmicu za svoj novi klub nakon ozljede kuka i pokazao zbog čega je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača lige. Za 19 minuta Thomas je Portlandu postigao 17 poena uz šut 6/12 (3/8 za tricu), a imao je i 3 asistencije.

„Ovo je bilo dugo putovanje. Jedno vrijeme nisam mogao vidjeti svjetlo na kraju tunela. Taj dan je ipak došao u prvim danima 2018., a ovo će biti posebna godina“, izjavio je Thomas nakon utakmice u kojoj su mu navijači Clevelanda priredili velike ovacije.

„To je bio poseban trenutak. Nisam odigrao niti jednu utakmicu za Cleveland, a izgledalo je kao da samtu godinama i da sam se s Cavsima vorio u finalima. Bio je to poseban trenutak za moju obitelj, da moja supruga i djeca to vide.“

Oduševljen je bio i LeBron James.

„Ono što kod njega volim je to da uvijek žestoko radi, nikada se neće dogoditi da ne da sve od sebe. Nikada te neće razočarati.“

Sada Cleveland ima jako oružje kojeg, doduše, neće koristiti svaku utakmicu. Isaiah Thomas će biti na ograničenoj minutaži, a neće igrati back-to-back utakmice. Tako neće igrati večeras protiv Bostona.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Isaiah Thomas

Ostale Vijesti