Igrao košarku karijere, a sada mora pauzirati 10 mjeseci

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.01.18. | 14:31

Na terenu ćemo ga vidjeti tek sredinom sljedeće sezone.

 

Dion Waiters je u NBA ligu došao s velikim očekivanjima. Prije šest godina ga je na draftu 4. pickom uzeo Cleveland koji je od njega tražio da bude 'druga violina' momčadi, uz Kyriea Irvinga, no to se nije dogodilo.

Nije Waiters imao loše brojke (14,7 poena, 3 asistencije, 2,4 skoka u prvoj sezoni, u drugoj još malo i bolje), ali igra nije bila na očekivanoj razini. Jedostavno, Waiters je samo i isključivo gledao prema košu i svojoj statistici te su ga se Cavaliersi brzo odrekli.

Sredinom treće sezone Cleveland ga je poslao u Oklahomu gdje se zadržao sezonu i pol te također nije pružao dobre igre, a onda mu je karijeru spasio Miami. Pod vodstvom Erika Spoelstre Waiters je lani odigrao sjajnu sezonu – imao je 15,8 poena u prosjeku uz 4,3 asistencije i 3,3 skoka. Sličnim učinkom je nastavio i ove sezone, a onda se dogodila ozljeda.

Waiters je sredinom prosinca ozlijedio zglob, a ta ozljeda je bila teže prirode pa je bila potrebna operacija koje je danas i obavljena. Nakon nje liječnici su objavili i status njegove ozljede, a sada je poznato kako će van terena biti 8 do 10 mjeseci.

Srećom po njega, Miami mu je ugovor dao do 2020. godine…

(Foto: Action Images)


Tagovi

Dion Waiters

Ostale Vijesti