Iggy bocnuo zvijezdu Celticsa: „I izgledaš kao da voziš taj auto“ (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.04.20. | 11:05

U vrijeme košarkaške dokolice NBA košarkaši nastoje održati dobro raspoloženje.

U današnjoj NBA odnosi igrača suparničkih momčadi promijenili su se u odnosu na neka prijašnja vremena.

U jednom trenutku suparnici na terenu koji više od ičega žele poraziti jedan drugoga, često van njega provode vrijeme zajedno opuštajući se, a nerijetko su velike zvijezde i najbolji prijatelji, kao što je slučaj kod Lebrona Jamesa i Chrisa Paula.

Jedan od razloga tome je pojava društvenih mreža preko kojih NBA vedete lakše održavaju prisne odnose, ali u lijepom broju slučajeva i bace pošalice na račun jedan drugog. Jedan od takvih primjera je i Instagram post odličnog Jaylena Browna, jedne od najvećih uzdanica Boston Celticsa, u kojem je stavio sliku sebe na Kubi, na kojoj u pozadini stoji stari, neodržavani automobil (točnije ruska Lada), karakterističan za glavni grad ovog otoka, Havanu.

Bio je i prikladno odjeven, a vlasnik tri prstena NBA prvaka Andre Iguodala nije izdržao da mu ne prokomentira sliku:

„Brate, izgledaš kao da zarađuješ vozeći taj auto.“

Odnos Sjedinjenih Država s Kubom je dosta kompliciran, ali uglavnom neprijateljski. Javnost je manje-više upoznata sa svjetskim krizama koje je u vrijeme Hladnog rata prouzročio odnos dvaju država, a od 1960. kada su SAD uvele embargo spram Kube (nakon što je Fidel Castro nacionalizirao sva nalazišta nafte u vlasništvu Amerikanaca) američkim je državljanima praktički onemogućen put na Kubu, barem turistički.

Od Castrove smrti ti su se odnosi nešto poboljšali, no ponašanjem Donalda Trumpa opet su de facto vraćeni na staro, te građani najmoćnije zemlje svijeta na ovaj turistima atraktivan otok mogu samo uz posebne dozvole.

(foto: Reuters)


Tagovi

NBABoston CelticsJaylen BrownAndre Iguodala

Ostale Vijesti