Hrvatska poražena od Detroita, Zion uzrokovao potres pa se ozlijedio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.07.19. | 11:12

Izabranici Veljka Mršića debitirali su porazom na Ljetnoj ligi.

protiv Detroit Pistonsa. Izabranici Veljka Mršića pokazali su veoma dobru košarku u početku susreta, iako nitko od naših igrača nije posebno iskakao.

U konačnici su Pistonsi slavili sa 16 razlike, iako taj rezultat (96:80) ne prikazuje najbolje zbivanja na terenu.

Za našu reprezentaciju nastupili su Roko Rogić, Krešimir Radovčić, Roko Badžim, Luka Babić, Mateo Drežnjak, Pavle Marčinković, Ivan Ramljak, Željko Šakić, Domagoj Vuković, Marin Marić, Marjan Čakarun i Antonio Vranković.

Kod nas treba izdvojiti Željka Šakića s 17 poena uz 5 skokova, dok je Luka Babić ubacio 10 poena. U nastavku teksta možete vidjeti cijelu statistiku naših košarkaša.

Najzanimljivija utakmica večeri bila je ona između New York Knicksa i New Orleans Pelicansa gdje smo po prvi puta u NBA ligi imali prilike vidjeti Ziona Williamsona koji je igrao protiv svoje nesuđene momčadi koju je predvodio treći izbor NBA drafta RJ Barrett.

Koliko je bila zanimljiva ova utakmica dovoljno govori i to koga smo sve mogli vidjeti uz teren, a to su Josh Hart, Lonzo Ball, PJ Tucker, DeMar DeRozan, LeBron James, Anthony Davis, Ja Morant, Trae Young.

 

 

Zion je utakmicu započeo na poziciji centra, a odigrao je svega devet minuta budući da su ga odlučili izvaditi iz igre nakon jedne manje ozljede. Utakmicu je završio sa 11 poena, tri skoka i jednom odličnom krađom nakon koje je uslijedilo fantastično zakucavanje.

 

 

Treba reći kako su NYK odigrali utakmicu sa mnogim igračima koji imaju iskustvo igranja u NBA ligi, ali im to svejedno nije bilo dovoljno za pobjedu. Prema svemu sudeći Spike Lee i svi Knicksi diljem svijeta naredni dugi niz godina lupat će glavom o zid budući da im je promaklo dovođenje Ziona Williamsona.

 

 

 

 

(foto:screnshoot)


Tagovi

Zion WilliamsonDetroit PistonsVeljko MršićHrvatska košarkaška reprezentacijaNBA ljetna liga

Ostale Vijesti