Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Hladno, hladnije: Hezonja i Unics otpuhali Parmu na -7 stupnjeva

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.11.21. | 19:13

Parma iz hladnoga Perma ipak preslaba za ekipu iz Kazanja

Nastavlja se VTB liga!

Otvoreno je peto kolo ruskog prvenstva, a epilog je, barem nakon do sada odigranog očekivan. CSKA je prvi sa stopostotnim skorom od četiri vezane pobjede, a u stopu ih pati Hezonjin Unics iz Kazanja, koji ipak ima jedan poraz nakon utakmice više.

Danas nije bilo puno problema u hladnome Permu. Domaća Parma je pružila dobar otpor, na početku susreta je termometar ispred dvorane označavao “nulu”, no na kraju susreta su gosti postepeno hladili Parmu i na kraju zasluženo slavili rezultatom 66:73.

Parma je kroz cijeli susret držala priključak za gostima, većinu vremena su se hladili na -5, no dobar dio posljednje četvrtine su timovi bili u potpunom egalu. Ono što posebno veseli vidjeti je raspoloženog Hezonju koji nakon NBA epizode jako dobro igra u Rusiji, ali i Euroligi. Danas je opet bio najbolji na utakmici, postigao je 27 poena, k tome dodao tri skoka, i tri asistencije.

Hezonja nastavlja sa sjajnom formom. Početkom tjedna je njegov Unics ugostio snažni Real, no košarkaški “galacticosi” su polomili zube na teškom gostovanju u Rusiji. Izgubili su rezultatom 65:58. Hezonja je utakmicu završio s 13 poena, 8 skokova i jednom asistencijom za 27 minuta što je proveo na terenu.

Unics sada čeka teško gostovanje. U četvrtak gostuju u Francuskoj gdje ih čeka snažni Asvel u sklopu osmog kola Eurolige. S ovakvim Hezonjom, iznenađenje je moguće.



Tagovi

Mario HezonjaUnics KazanParma

Ostale Vijesti