Himki bez nositelja igre, Fener u još većim problemima

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.11.19. | 17:00

Danas i sutra očekuju nas novi spektakli najjače europske košarkaške lige.

Uoči osmog kola Eurolige dva bogata kluba su se našla usred kadrovskih problema.

Moćni ruski Himki, klub iz moskovskog predgrađa iza kojeg stoji kapital grada Moskve, neće moći računati na vjerojatno drugog najboljeg igrača, fantastičnog Janisa Timmu. Latvijski krilni igrač bit će out dva tjedna radi ozljede još uvijek nedefiniranog tipa, što znači da mu prijeti opasnost propuštanja čak četiri euroligaška dvoboja.

U te četiri utakmice ih čekaju, osim domaće utakmice ovog kola s Armanijem iz Milana, i tri teška gostovanja, redom kod Real Madrida, Valencije i Fenerbahčea. Znajući to, izostanak ovog važnog igrača itekako će se osjetiti u namjeri da trenutni omjer od 5-2 učini još boljim.

 

 

Kad smo spomenuli Fenerbahče, Željko Obradović je popriličnim problemima pred sutrašnje gostovanje u Moskvi protiv aktualnog prvaka CSKA. Vjerojatno prvo ime istanbulskog sastava ove sezone, odlični Francuz Nando De Colo, propustiti će utakmicu protiv svoje bivše momčadi radi ozljede mišića. Ovo nije nikako dobra vijest za navijače kluba iz azijskog dijela Istanbula, s obzirom da su trenutno 14. sa omjerom 2-5.

Armejci također imaju vlastitih problema, ali s činjenicom da će Will Clyburn propustiti ostatak sezone su se vjerojatno već pomirili i nastavili trenirati i planirati ostatak godine bez njega.

(foto: Reuters)


Tagovi

ozljedaEuroligaKhimkiFenerbahçeNando De ColoJanis Timma

Ostale Vijesti