Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO
Photo: nordphoto GmbH / Alterphotos/NORDPHOTO

Hezonja i Real Madrid na korak do novog potpisa, procurili i milijunski iznosi iz ugovora

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 08:35

Vjerojatno će sve biti potpisano i završeno nakon finala ACB Lige protiv iznenađenja doigravanja Murcije

PAO, Partizan, Barca, čak i povratak u NBA... Koji sve klub se nije spominjao oko Marija Hezonje i njegovog nastavka karijere. No, Super Mario ipak ostaje - doma. U Real Madridu.

Prouči cjelokupnu ponudu za NBA na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema pisanju španjolskih i talijanskih insajdera, Mario i Real su blizu postizanja dogovora o produljenju suradnje, a čak su i procurili detalji ugovora. Tako bi za novi potpis Mario u dvije godine trebao dobiti pet milijuna eura i bonuse. Vjerojatno će sve biti potpisano i završeno nakon finala ACB Lige protiv iznenađenja doigravanja Murcije.

Hrvatski košarkaš 2022. godine stigao je u Real iz UNICS Kazana i od tada iz dana u dan postao sve važnija karika Kraljevskog kluba.

Među ponudama posljednjih se mjeseci najkonkretnije spominjao Panathinaikos u kojem je igrao u 2020. i 2021. i koji mu je, navodno, nudio trogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura po sezoni. Hezonja je ipak odlučio još porazgovarati s Madriđanima u nadi da će uspjeti premašiti ponudu Grka, a kako stvari stoje - Realu se baš i ne da pojačavati konkurenciju čovjekom kojemu je dvorana kroz ovu sezonu nemali broj puta skandirala za sve što je pokazao, iako nas ne bi iznenadilo da je i veća minutaža,odnosno, bitnija uloga, jedan od Hezonjinih uvjeta za stavljanje novog parafa na ugovor. (g)


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mario HezonjaReal Madrid košarka

Ostale Vijesti