Hezonja bocnuo Gregga Popovicha

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.08.19. | 17:31

Super Mario uvijek raspoložen za zafrkanciju.

Nakon što je u minulom razdoblju američka košarkaška reprezentacija pretrpjela cijelu bujicu otkaza reprezentativaca sa šireg popisa izbornika Gregga Popovicha, od kojih je zadnji De'Aaron Fox (koji je čak i odigrao pripremnu utakmicu protiv Španjolske u Anaheimu), naš košarkaš Mario Hezonja nije si mogao pomoći da ne plasira šaljivu doskočicu na društvenim mrežama.

„Nikog ne bi sad čudilo i da se trener Pop povuče.“, rekao je, inače vrlo aktivni i prema fanovima otvoreni Hezonja.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Wouldn’t be surprised anymore even if Coach Pop withdraws. </p>&mdash; Mario Hezonja (@mariohezonja) <a href="https://twitter.com/mariohezonja/status/1162791862224035840?ref_src=twsrc%5Etfw">August 17, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Naravno, ovime nije mislio ništa loše, no nadajmo se da je svjestan da su se i dva njegova novopečena suigrača, Damian Lillard i C.J. Mccollum također povukli iz reprezentacije.

Američka je reprezentacija u ovom trenutku ostala na svega 13 igrača, a nakon što su u zabavnoj pripremnoj utakmici savladali Španjolce sa 90:81, sele na australski kontinent gdje će odigrati dvije utakmice protiv domaće Australije i jednu protiv Kanade.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mario HezonjaGregg PopovichNBASvjetsko prvenstvo u košarciMundobasket

Ostale Vijesti