USA Today Sports
USA Today Sports

Harden se upisao u povijest odmah na debiju za Netse

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.01.21. | 09:13

Nitko kao Harden.

Debeli James Harden zabavljao je društvene mreže u danima uoči trejda u Netse, međutim već poslije prve utakmice u novoj momčadi pokazao je kako će biti baš onakvo pojačanje kakvim se smatrao. Veliko!

Naime, u svojoj premijeri u dresu Brooklyna odmah je isporučio triple double s 32 poena, 12 skokova i 14 asistencija u pobjedi protiv Orlanda 122:115.

Tek je sedmi NBA igrač u povijesti koji je svoj debi potvrdio triple doubleom, ali nijedan nije imao više od 30 poena do sinoć. Bivši igrač Houstona i OKC-a pucao je 8/18 iz igre i pogodio je tri trice iz deset pokušaja dok je s linije slobodnih bacanja zabio 13 od 15.

Hardenovu premijeru u Netsima pogledajte OVDJE.

Njegov nekadašnji suigrač iz OKC-a i današnji iz Brooklyna, Kevin Durant zabio je 42 poena, a za svog novog suigrača rekao je:

„Harden je bio nevjerojatan, vidjelo se da je pokušavao pronaći način da svi budu zadovoljni, ali mislim da je cijela momčad večeras previše dodavala,“ pohvalio ga je KD.

Kyrie Irving nije sinoć bio na parketu već šestu utakmicu zaredom zbog privatnih razloga pa ćemo još malo morati pričekati svu trojicu u akciji.

"Tu ste samo dva dana, kako je bilo uigrati se u tako kratkom roku? S ovakvim igračima nije teško, kad igraš s igračima ove kvalitete, zapravo je lagano. Moram samo naučiti gdje pojedini igrači vole dobiti loptu, upoznati pobliže svoje suigrače, kad to uspijem, smanjit ćemo izgubljene lopte i biti još bolji," rekla je zvijezda večeri.


Rezultati:

Brookyln – Orlando 122:115

Toronto – Charlotte 116:113

Memphis – Philadelphia 106:104

Miami – Detroit 100-120

Phoenix – Indiana (odgođeno)

Portland – Atlanta 112:106


Tagovi

James HardenBrooklyn Nets

Ostale Vijesti