USA Today Sports
USA Today Sports

Harden odbio najveći ugovor u povijesti NBA lige jer želi u "ogromnu trojku"?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.11.20. | 10:21

Rocketsi bi u ovom prijelaznom razdoblju mogli ostati bez najboljeg igrača.

James Harden, izgleda, planira bijeg iz Houstona poslije osam godina, Rocketsi su mu ponudili dvogodišnje produljenje ugovora za 103.000.000 dolara, čime bi ga učinili prvim košarkašem u povijesti s godišnjom gažom većom od 50.000.000 dolara po sezoni, ali on im se zahvalio...

Bradi su ostale još tri godine važećeg ugovora prema kojima bi mu trebalo pripasti 133.000.000 dolara, međutim čini se kako će i on slijediti trenera Mikea D'Antonija i GM-a Daryla Moreyja, koji su nedavno otišli.

Shams Charania prenosi kako bi Harden najradije prema Brooklynu ili Philadelphiji, a američki mediji moguću osovinu Harden – Irving – Durant nazivaju „ogromna trojka“. To neće biti lako izvesti jer Rocketsi, u slučaju da dođe do trejda, prema najnovijim informacijama žele Irvinga ili Duranta u zamjenu.

Van iz kluba bi i Russell Westbrook koji je zatražio trejd pa Houston očekuje temeljito renoviranje svlačionice uoči starta sljedeće sezone.

Prvi korak već su napravili, Portlandu su poslali Roberta Covingtona za Trevora Arizu, 16. pick ovog drafta i pick prve runde dogodine.


Tagovi

James Harden

Ostale Vijesti