Gotov je prijelazni rok, svi tradeovi u NBA ligi na jednom mjestu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.02.18. | 22:11

LeBron James dobio četiri nova suigrača.

 

Posljednji dan NBA deadlinea donio je dosta uzbuđenja. Cleveland Cavaliersi su u potpunosti redizajnirali momčad u tradeovima s Lakersima, Jazzom i Sacramentom.

Prva bomba dana bio je trade Isaiaha Thomasa u LA Lakerse iako je playmaker Clevelanda nedvosmisleno poručio da bi ostao uz Jamesa. Uz njega put Los Angelesa krenuo je krilni centar Channing Frye i zaštićeni pick  prve runde drafta, a Jamesu su se pridružila dva mlada igrača, Jordan Clarkson i Larry Nance.

Ipak, totalna ludnica je nastala dva sata prije kraja deadlinea. U trostrukom tradeu koji se odigrao između Cavsa, Jazzera i Sacramenta bilo je svega. Dwayne Wade je vraćen u Miami u zamjenu za zaštićeni pick druge runde, Crowder i Rose su otišli u Salt Lake City, a Shumpert u Kingse, kao i veteran Joe Johnson iz Jazza.

Novi članovi Clevelanda postali su Rodney Hood iz Utah Jazza, jedan od najtraženijih igrača ovog prijelaznog roka, te George Hill iz Sacramenta.

Bek Jameer Nelson, koji je prošli tjedan stigao u Chicago u dealu za Nikolu Mirotića, otišao je u Detroit u zamjenu za centra Willieja Reeda, a klubovi će zamijeniti i pickove druge runde 2022. godine. U Pistonsima je završio i James Ennis dok je u Memphis otišao Brice Johnson i pick druge runde.

U Miami je osim Wadea došao Luke Babbitt, krilo Atlante, a u suprotnom smjeru je otišao Okaro White.

Još jedan trostruki trade napravili su Nuggetsi, Knicksi i Mavericksi. Tako je play Devin Harris iz Dallasa završio u Denveru, Emmanuel Mudiay je Denver zamijenio New Yorkom, a Doug McDermott je stigao u Maverickse.

Krilo Dante Cunningham iz New Orleansa otišao je u Brooklyn u zamjenu za beka Rashada Vaughna. Posljednji transfer dana je Noaha Vonleha koji je iz Portlanda prešao u Chicago u zamjenu na prava na Milovana Rakovića. Tim potezom Blazersi dolaze ispod salaray capa i neće morati plaćati porez.

 

> BOMBA! Cleveland poslao Isaiaha Thomasa u Lakerse!

> Nakon Thomasa, Cavsi poslali Wade, Rosea i Crowdera

 

(FOTO: Action Images) 


Tagovi

Jae CrowderDerrick RoseIsaiah ThomasDwyane Wade

Ostale Vijesti