Jeff Hanisch/USA Today Sports
Jeff Hanisch/USA Today Sports

Gianns ponovno zabio više od 40 i vratio Buckse u igru (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 09:16

Druga i treća četvrtina bile su presudne.

Milwaukee Bucksi svladali su Phoenix Sunse u trećoj utakmici finala NBA lige, prvoj domaćoj, sa 120:100 i smanjili vodstvo Sunsa u seriji na 1-2. Nakon što je propustio finale Istoka, u finalu se vratio Giannis Antetokounmpo. U prvoj utakmici zabio je 20 uz 17 skokova, u drugoj 42 uz 12 skokova, a sličan učinak (41 poena, 13 skokova, 6 asistencija, ukradena lopta) ostvario je i u trećoj utakmici i spriječio Sunse da pobjegnu na gotovo neuhvatljivih 3-0.

Giannis je imao veliku pomoć u Jrueu Holidayju s 21 poenom i devet asistencija, a najbolji kod gostiju bili su Chris Paul s 19 poena i devet asistencija, DeAndre Ayton zabio je 18 uz devet skokova, a Jae Crowder 18 uz šest skokova. Inače prvi strijelac Sunsa Devin Booker potpuno je podbacio sa šutom 3-14 i tek 10 postignutih poena.

Na utakmici su presudne bile druga i treća četvrtina, posebno druga nakon koje su Bucksi imali prednost od 15 koševa razlike.

Četvrta utakmica igra se u noći sa srijede na četvrtak ponovno u Milwaukeeju koji lovi drugi naslov prvaka, a Sunsi prvi.

Dario Šarić neće igrati do kraja sezone zbog ozljede ligamenata koljena.



Tagovi

Milwaukee BucksPhoenix SunsGiannis AntetokounmpoDevin BookerJrue HolidayChris PaulDeAndre AytonDario Šarić

Ostale Vijesti