Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Germanijak doznaje: Roko Prkačin bi karijeru trebao nastaviti u njemačkom Ulmu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.07.22. | 20:46

Sada se postavlja pitanje što to znači za Cibonu, odnosno je li ovo znak da od spasonosnih novaca neće biti ništa

Još uvijek čekamo da se aktualna uprava Cibone, u sastavu Tomislav Šerić i Ivan Matasić, oglasi u vezi financijskog stanja kluba i dovođenja sponzora. Navodno su određeni novci dogovoreni, ali i dalje se čekaju sve moguće garancije.

A do tada vrijeme možemo kratiti prateći daljnji raspad Ciboninog sastava koji je u sezoni iza nas osvojio dvostruku krunu. Novi u nizu mogućih odlazaka je onaj koji se, istini za volju, nije očekivao, kapetana Roka Prkačina koji bi karijeru mogao nastaviti u njemačkom Ulmu.

Iako ćemo još pričekati na službenu potvrdu, iz više izvora smo dobili potvrdu kako su pregovori u poodmakloj fazi te će se Prkačin iduće sezone nastaviti razvijati u Njemačkoj.

No, što to onda znači za Cibonu? Jesu li Matasić i Šerić doista sakupili novce da se klub osovi na noge i nastavi s koliko-toliko normalnim radom, ili je ovo znak da ipak od toga neće biti ništa. Prkačin je uz Matea Drežnjaka bio jedini koji je još ostao u klubu i koji nam je u nekoliko navrata potvrdio da će pričekati razvoj situacije te da se nada kako će ona otići u pozitivnom smjeru.

Roko je imao želju ostati u Ciboni, a sada je li riječ o tome da novaca ipak nema, ili je Roko samo odlučio promijeniti sredinu, trebali bi uskoro doznati.

Roko nam jučer nije potvrdio ovu informaciju, ali sve vodi prema tome da je svoju zadnju utakmicu za Vukove već odigrao. Cibona, kao niti od svakog transfera koji se odvio ovog ljeta, neće zaraditi ništa.


Tagovi

Roko PrkačinCibona

Ostale Vijesti