Germania Sport
Germania Sport

Germania novi sponzor košarkaša Splita!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 18:44

Nakon potpisa ugovora s čak pet klubova Prve HNL lige, početak suradnje s KK Splitom znači širenje partnerstva i na ostale sportove

Uoči početka nove sezone košarkaški klub Split dobio je pojačanje u svom sponzorskom dijelu s obzirom na to da je u petak potpisan ugovor o partnerstvu s tvrtkom Germania Sport.

Ugovor o partnerstvu potpisala je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije i Edo Blažević, predsjednik Uprave KK Split.

Ova suradnja samo je argument više u nastojanjima Germanije da podržava društveno odgovorno poslovanje izdvajajući značajan postotak godišnjeg budžeta kako bi zajednica i sport u cjelini nastavili s uspješnim aktivnostima i rezultatima na svim razinama.

Osim toga, ova suradnja nastavak je nastojanja Germanije da prati vrhunski sport. Naime, uoči početka ove sezone Germanija je potpisala ugovore o partnerstvu s čak pet klubova Prve HNL lige, a početak suradnje s KK Splitom znači širenje partnerstva i na ostale sportove.

Germania SportGermania Sport


“Posebno nam je zadovoljstvo dogovoriti suradnju s košarkaškim klubom Split imajući u obzir da je riječ o jednom od najuspješnijih sportskih kolektiva u Hrvatskoj i Europi. Činjenica da ga neke ankete proglašavaju najboljim europskim klubom svih vremena, dovoljno će reći o tradiciji i značaju ovog kluba za sam grad Split, Dalmaciju i Hrvatsku. Nadamo se kako je ovo tek početak jedne dugoročne suradnje dva velika brenda na obostranu korist i veliko zadovoljstvo”, rekla je Batarilo-Ćerdić ne skrivajući veliko zadovoljstvo što je Germania Sport ušla u partnerski odnos s trostrukim europskim prvakom.

Ništa manje zadovoljstva novim partnerom nismo primijetili kod Ede Blaževića, predsjednika kluba s Gripa.

“Privilegij je i zadovoljstvo što je Germania prepoznala smjer i put kojim ide KK Split i da im se pridružila na tome putu kao ravnopravan partner. Napravit ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje i nadam se kako će i partneri biti zadovoljni našim rezultatima te da je ovo tek početak jedne uspješne i dugoročne suradnje”, rekao je Blažević.


Tagovi

KK SplitkošarkaGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti