Evo koga će birati Curry i James, potvrđeni All-Star starteri!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.01.18. | 08:54

Od ove godine ide novi format All-Star utakmice.

Četiri preostala startera s Istoka bit će Kyrie Irving koji ima sjajnu sezonu u Bostonu, DeMar DeRozan koji vodi Raptorse u novoj odličnoj sezoni, neprikosnoveni Giannis Antetokounmpo koji je alfa i omega Bucksa te centar 76ersa Joel Embiid koji osim sjajne igre donosi 'show' gdje god se pojavi.

Sa Zapada su uz Currya izabrani James Harden iz Rocketsa koji je već dugo superstar, suigrač Kevin Durant i visoki dvojac iz New Orleansa, Anthony Davis i DeMarcus Cousins koji dominiraju pod obručima Pelicansa.

Dakle, za četiri dana će biti objavljene i zamjene, a onda je 25. siječnja draft u kojem će James i Curry popunjavati svoje momčadi. Naravno, oni koji su odabrani kao starteri od strane navijača moraju biti u početnoj petorci. LeBron će imati prvi pick zbog toga što je trenutno vodeći po broju glasova navijača.

Dakle, nema više utakmice Istoka i Zapada, nego će Curry i LeBron sastavljati svoje momčadi koje će snage odmjeriti u nedjelju 18. veljače u Staples Centru koji će ove godine ugostiti All-Star vikend.

(Foto: Action Images)


Tagovi

LeBron JamesStephen CurryAll Star

Ostale Vijesti