Mike Ehrmann/Pool Photo-USA TODAY Sports
Mike Ehrmann/Pool Photo-USA TODAY Sports

Džanan Musa nadomak Španjolske, propao transfer u Tursku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 11:26

Bivši član Cedevite se nada većoj minutaži

Premda je Džanan Musa i dalje službeno “bez kluba”, prema pisanju portala sportske.ba, bivši član Cedevite, Brooklyn Netsa, Detroit Pistonsa i Anadolu Efesa, po svemu sudeći ima novi klub.

Musa je na pragu prelaska u Španjolsku, u redove prvoligaša Breogana iz gradića Lugo. Iako se radi o slabijem klubu od onoga na što je Musa do sad navikao, svakako će tamo biti jedan od ključnih pojedinaca što bi mu moralo donijeti prijeko potrebne minute na parketu, nešto što mu fali od 2018. godine i odlaska u NBA.

Spomenimo i kako je Musa, u vrijeme kada je igrao za Cedevitu, proglašen najdarovitijim igračem ABA lige. Tu titulus u nosili mnogi sjajni košarkaši poput Darija Šarića, Nikole Jokića, Ante Žižića i Jonaha Boldena. Svakako pritisak namladog 22-godišnjeg Musu koji traži iskorak za svoju karijeru.

Nastupa na poziciji krila, visok je 206 cm i redovito nastupa za reprezentaciju BiH. Fali mu pravi klupski iskorak, dobra sezona i opet će postati igrač o kojem se puno piše i govori. Nažalost, zadnji put je imao takav tretman 2018. godine kada je Cedevita višestruko skuplje prodala Džanana u Brooklyn. Stigao je iz sarajveskog KK Koša za 70 tisuća eura, a otišao za čak milijun dollara.



Tagovi

Džanan MusaCedevitaBrooklyn NetsDetroit PistonsAnadolu Efes

Ostale Vijesti