Dwyane Wade putem YouTubea objavio gdje će igrati sljedeće sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.09.18. | 09:20

Zaradit će veteranski minimum.

Legenda traje i dalje. Dwyane Wade objavio je putem YouTubea 10-minutni video u kojem je objavio kako će produžiti svoju vjernost Miami Heatu na još jednu sezonu, za koju će zaraditi veteranski minimum od 2,4 milijuna dolara.

Wade, koji je 12 puta bio All-Star igrač, u videu pod nazivom "One last dance" prepričao je događaje koji su ovog ljeta prethodili odluci.

"Bilo je to teško ljeto za mene. Nitko od nas sportaša ne želi da dođe do toga da moraš odlučiti želiš li nastaviti raditi ono što želiš ili otići, raditi nešto drugo, očistiti put generaciji koja dolazi. Bilo je toliko emocija tijekom ljeta, pitao sam se mogu li fizički izdržati još jednu sezonu, mogu li izdržati još jednu sezonu putovanja, mogu li biti odvojen od obitelji..."

U emotivnom obraćanju Wade je nastavio:

"Osjećam da je došlo vrijeme da vas sve zamolim da mi se pridružite u još jednom, posljednjem plesu. To je to. Dao sam košarci sve što sam imao i sretan sam zbog toga. Dat ću joj još jednu sezonu, sve što mi je ostalo. I kada jednom odem, i dalje ću je voljeti i htjeti igrati, i dalje će mi nedostajati playoff utakmice, navijati koji skandiraju moje ime, 20 tisuća navijača koji navijaju protiv mene."

Za kraj, poslao je poruku navijačima. 

"Idemo uživati u ovoj sezoni, zadnjoj u mojoj karijeri. Pomozimo ovom mladom timu i napišimo ovu priču za kraj karijere zajedno. Zajedno."

 

 

(foto: Action Images)


Tagovi

NBADwyane Wade

Ostale Vijesti