Dream team u Baru: Reprezentativac Srbije blizu potpisa za Mornar

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 12:39

Bilo bi to golemo pojačanje.

Još jedan prijelazni rok prepun zvučnih imena i potpisa odrađuju u Mornaru iz Bara. Prema današnjim infromacijama koje donose crnogorske Vijesti, Stevan Jelovac, reprezentativac Srbije, mogao bi biti novo pojačanje Mornara.

Jelovac ima 30 godina, visok je 208 centimetara te igra na poziciji krilnog centra, a ima veliko iskustvo s europskih parketa. Nakon što je igrao u Megi, pa kratko za Crvenu zvezdu, nastupao je za Lietuvos Rytas, Zaragozu, Nižnji Novgorod, Bamberg i Gaziantep.

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019., Jelovac je bio jedan od najboljih košarkaša u reprezentaciji Srbije. Odigrao je devet utakmcia uz prosječe pd 11.8 poena, gotovo pet skokova i sjajnu valorizaciju od 12.4 indeksnih poena, a sve za 22.3 minute u prosjeku. Na njegovu žalost, mjesto na konačnom popisu Saše Đorđevića za Kinu nije našao. 

Inače, Mornar je već prije angažirao Aleksandra Lazića i Taylora Smitha, a produžio je ugovore sa Jacobom Pullenom, Derekom Needhamom, Isaiah Whiteheadom i Seadom Šehovićem. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Stevan Jelovacsrpska košarkaška reprezentacijaABA ligaKK Mornar

Ostale Vijesti