Dok Lou nariče nad neuspjehom, Lillard ‘’ubija’’ Clipperse na društvenim mrežama

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.09.20. | 12:34

Poslije šokantnog ispadanja od Nuggetsa, mnogi su iskoristili priliku da se navade masti Clippersima.

Los Angeles Clippersi potpuno su se raspali i, nakon vodstva od 3:1 u seriji, na koncu izgubili tri za redom i ispali od potpuno nabrijanih i galvaniziranih Denver Nuggetsa, predvođenih dvojcem Nikola Jokić i Jamal Murray.

S obzirom na cijeli narativ, nije neočekivano da postoje pojedinci koji likuju nad ovim ishodom. Neki igrači Doca Riversa svojim su ponašanjem navukli antahonizam javnosti na sebe. Pričamo prvenstveno na Marcusa Morrisa i Montrezla Harrella, a Patrick Beverley nije bio pretjerano omiljen ni ranije.

Toj se grupi može pridružiti i Paul George koji je postao djelomičnim predmetom podsmijeha povodom najevanja samom sebi nadimka Playoff P, u uvjetima u kojima je pokazao da je sve samo ne igrač koji dostavlja u doigravanju.

Osim toga, mnogi se sjećaju prošlosezonskog polufinala Zapada u kojem je jedan od najboljih košarkaša lige Damian Lillard sa zvukom sirene pogodio tricu s devet metara upravo preko PG-a i zaključio metlu Oklahoma City Thundera.

Unatoč fantastičnom buzzer-beateru George je na novinskoj konferenciji rekao ‘’Jest ušlo, ali to je loš šut’’. Mnogi su digli obrve, a Dame je povodom jučerašnje, blago rečeno, blijede predstave Georgea reagirao na istinski loš šut sada igrača Clippersa.

 

 

 

 

Ni Beverley, koji je provocirao Blazerse još za vrijeme utakmica za poredak, nije ostao pošteđen.

“Pat, nisam još rezervirao aranžman za Cancun pa bih ga mogao proširiti.”, uručio je sarkastično ‘’poziv’’ beku Clippersa za zajednički odmor u Meksiku.

 

 

C.J. McCollum se pridružio naslađivanju:

“Ja ponesem vino. I vrijeme će biti lijepo.”

Za to vrijeme momčad koja je poprilično spektakularno okupljena u ljeto 2019. bavi se razlozima golemog neuspjeha.

“Imamo talent za osvojiti naslov. Nemamo momčadsku kemiju za to napraviti.”, rekao je trostruki osvajač nagrade za najboljeg šestog igrača lige Lou Williams.

Također, dobro upućeni novinar Marc Spears javlja kako je nekolicina igrača Clippersa u zadnjoj četvrtini tražilo zamjene s obzirom da su ostali bez energije.

 

 

Kako se dogodi da ovakvi visokoprofilni igrači, u uvjerljvo najboljoj košarkaškoj ligi svijeta, u utakmici ovolike važnosti, u najvažnijim trenucima ostaje bez daha… Jedno je od pitanja kojima će se baviti Doc Rivers u narednom periodu.

Ako se više uopće bude radilo o njegovim igračima.

(foto: USA TODAY Sports)


Tagovi

Portland Trail BlazersLos Angeles ClippersDenver NuggetsC.J. McCollumPaul GeorgePatrick BeverleyDamian Lillard

Ostale Vijesti