Dobre partije Šarića i Bogdanovića, Hezonja stidljivog učinka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.11.19. | 07:28

Tri hrvatska košarkaša sinoć su zaigrala u NBA ligi.

Tri hrvatska košarkaša zaigrala su sinoć u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Iako su njegovi Phoenix Sunsi poraženi na domaćem parketu od LA Lakersa, Dario Šarić je zabilježio vrlo dobru partiju. 'Šiši' je zabio 18 poena, uz odličan šut za tri poena (4-6), a tome je pridodao i sedam skokova te dvije asistencije.

Najbolji u redovima Sunsa bili su Ricky Rubio s double-double učinkom (21p, 10a) i Devin Booker (21p, 9a). Pobjedničku momčad iz Los Angelesa predvodio je Anthony Davis sa 24 poena i 12 skokova, a sekundirali su mu Kyle Kuzma (23p) i LeBron James (19p, 11a).

 

 

 

 

 

 

Nešto skromniju večer, ali momčadski uspješniju imao je Bojan Bogdanović. 'Babo' je ubacio 12 poena uz četiri skoka te po asist i ukradenu loptu za 30 minuta provedenih na parketu u pobjedi Utah Jazza nad Brooklynom 119-114. Pobjedničku momčad predvodio je Donovan Mitchell sa 30 poena i šest skokova te Rudy Gobert s 18 poena i 14 skokova, dok je isti broj poena ubacio i Mike Conley.

U redovima Netsa najviše je postigao Kyrie Irving, 27 poena, ali je imao jako lošu šutersku večer. Za dva poena gađao je 10-30, dok je za tri poena imao tek 2-12.

Još jednog Hrvata gledali smo na NBA parketima. Mario Hezonja je za solidnih 22 minute ubacio stidljiva dva poena uz tri skoka i dvije asistencije, u porazu Portlanda kod Sacramenta rezultatom 107-99. Blazerse je ponovno predvodio Damian Lillard s 27 poena, dok je C.J. McCollum ubacio tri manje.

Kingse je predvodio Bogdan Bogdanović sa 25 poena i odličnih 10 asistencija, dok mu je sekundirao Buddy Hield s 20 poena te Richaun Holmes i Nemanja Bjelica koji su upisali double-double učinke (Holmes 11p, 10s; Bjelica 19p, 12s).

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Buddy HieldDamian LillardDonovan MitchellRudy GobertLeBron JamesAnthony DavisDario ŠarićNemanja BjelicaBogdan BogdanovićBojan BogdanovićMario Hezonja

Ostale Vijesti