Kirby Lee/Action Images
Kirby Lee/Action Images

Dan nakon dolaska novog trenera, Chris Paula postao tehnološki višak u Sunsima

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 09:06

No, kraj karijere za iskusnog playmakera još uvijek je daleko.

Novinar Chris Haynes prvi je donio vijest, a potvrdili je brojni američki mediji - Chris Paul napušta Phoenix Sunse nakon tri sezone! Novi trener Frank Vogel, svega dan nakon dolaska u Phoenix, krenuo je s čistkom svlačionice, a prvi je na udaru iskusni razigravač.

"Phoenix Sunsi obavijestili su Chrisa Paula da će mu biti uručen otkaz. Paul planira igrati još nekoliko sezona i želi pomoći nekoj momčadi u osvajanju NBA naslova", piše Chris Haynes, novinar TNT-a i Bleacher Reporta.

Jedan od najboljih playmakera u povijesti NBA lige, stigao je u Arizonu 2020. godine, ali ni u svojem petom klubu nije uspio stići do prstena prvaka. Najbliži tome bio je prije dvije sezone, kada su Sunsi poraženi u velikom finalu od Bucksa s 4-2. Prošle sezone doživjeli su debakl u sedmoj utakmici polufinala Zapada, kada ih je Dallas ponizio na njihovom terenu, dok su ove godine bili nemoćni protiv Jokićevog Denvera.

Iako ima 38 godina, Paul je i ove sezone bio na visini zadatka s prosjecima od 13.9 poena, 8.9 asistencija i 4.3 skoka, a nema sumnje da će za njegovim uslugama vladati veliki interes. (im)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAPhoenix SunsChris Paul

Ostale Vijesti