Kevin Jairaj-USA TODAY Sports
Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Dallas je od dolaska Irvinga na 7-11, Slovenac poručio: „Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.03.23. | 10:07

Luka jednostavno nije na onoj razini na koju nas je sve navikao.

Situacija u Dallasu nije najbolja. Mavsi su trenutno na 11. mjestu Zapadne konferencije s omjerom 36-38, a iako je Mark Cuban svojoj najvećoj zvijezdi Luki Dončiću osigurao da minimalno do kraja sezone surađuje s ponajboljim playmakerom NBA lige Kyrieom Irvingom, njih dvojica u ovom trenutku nisu uspjela postići ono što se od njih očekivalo.

Otkako je Irving stigao u klub, Dallas je na omjeru 7-11. Kad su igrali Luka i Kyrie, onda je omjer 3-6, kad je igrao samo Dončić je Dallas na 0-2, a kad je igrao samo Irving je omjer 3-1. Bez obojice, Dallas je na omjeru 1-2.

U noći s petka na subotu Mavsi su u svojem American Airlines Centru ugostili Chalotte Hornetse. Već nakon prvog poluvremena su bili na -14, da bi u nastavku tek malo ublažili poraz (109-117). Bio je to 38. ovosezonski poraz Dallasa, bore se za mjesto u Play-In turniru, a budući da im je do kraja 'regularne sezone' ostalo još samo osam utakmica, jasno je zašto se polako daju čuti i zvona za uzbunu. Doduše, glasnoća još nije na maksimumu, ali svakako ih se moralo upaliti…

"Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vrijeme osjećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smijao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu."

Inače, Kyrie i Luka su protiv Charlottea kombinirano gađali 3/17 za tri poena (17.6 posto uspješnosti), dok je na drugoj strani Svjatoslav Mihaljuk bio na 3/5 (60 posto uspješnosti).

"Moramo se žestoko boriti i žestoko igrati i to je sve. Moramo pokazati da nam je stalo. Prvi ja to moram napraviti." 



Tagovi

Luka DončićDallasDallas Mavericks

Ostale Vijesti