Crawford se vraća: Tri contendera žele potpisati trostrukog najboljeg šestog igrača lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.11.19. | 17:30

Njegova igra je slatkiš za oči.

 

Jedan u nizu slobodnih agenata ove godine čije se ime povlačilo po medijima u špekulacijama i nagađanjima hoće li ga neka momlad potpisati, s obzirom na njegove igre iz najboljih dana koje pamtimo, je i Jamal Crawford.

Trostruki osvajač nagrade za najboljeg šestog igrača lige ove je godine navršio 39 godina, a nakon epizodice u Phoenixu, ostao je bez angažmana.

Prema izvorima dostupnima stranici Heavy.com, zaniteresirani za njegove usluge su Los Angeles Lakersi (kojima je jedini potencijalni problem manjak širine), Clippersi (u čijem je dresu već igrao i osvojio dva od tri naslova), kao i Philadelphia 76ersi.

Sva je prilika da bi jedan od najljepših crossover driblinga u ligi, kao i najvišu parabolu šuta, mogli uskoro opet gledati.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">NBA Rumors: Lakers Among Three Teams Interested In Jamal Crawford, Per &#39;Heavy&#39;. <a href="https://twitter.com/hashtag/Basketball?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Basketball</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/NBA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NBA</a>  <a href="https://t.co/BwFgTGlcZr">https://t.co/BwFgTGlcZr</a></p>&mdash; INQUISITR Sports (@InquisitrSports) <a href="https://twitter.com/InquisitrSports/status/1197397296834654208?ref_src=twsrc%5Etfw">November 21, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

free agencyPhiladelphia 76ersLos Angeles ClippersLos Angeles LakersNBA tradeoviJamal Crawford

Ostale Vijesti