USA Today Sports
USA Today Sports

Cousins blizu dogovora s novim klubom

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.11.20. | 10:03

Iskusni centar stiže kao slobodan agent, procurila je i plaća.

DeMarcus Cousins potpisao je za Houston Rocketse čiji dres će nositi sljedećih godinu dana. Barem pokušati, kao što će pokušati oživjeti svoju karijeru poslije tri ozljede u samo dvije godine.

Iskusni centar stiže kao slobodan agent, a i ovakav „sakat“ i načet ozljedama za godinu dana loptanja pod obručima u Teksasu zaradit će 2.600.000 dolara, što je neki veteranski minimum, ali svejedno od njega očekuju značajan doprinos u sezoni koja je pred nama.

Htio ga je i Miami, međutim Houston je bio konkretniji. Ovim potezom, čini se, odustat će od small balla i forsiranja niže postave, a nekoć jedan od najboljih petica u ligi, trebao bi biti starter u petorci koja je ostala bez Clinta Capele.

Cousins nije nosio ničiji dres još od veljače poslije raskida ugovora s Lakersima. Potpisao je za aktualne prvake uoči starta sezone, međutim u predsezoni polomio je križni ligament. Ta teška ozljeda koljena samo je jedna od nedaća koje su sve češće kod četverostrukog All-stara, koji je nekoć bio sjajan u dresovima Sacramenta i New Orleansa. Ali, nikako na zelenu granu poslije ozljede Ahilove tetive u siječnju 2018. godine kojom su počeli problemi.

Houstonov sportski sektor, također, nada se kako će dolazak iskusnog centra barem nakratko ušutkati nezadovoljne zvijezde, Jamesa Hardena i Russella Westbrooka, koji su nedavno zatražili trejd iz kluba.



Tagovi

DeMarcus Cousins

Ostale Vijesti