Cibona u dvoboju protiv starog rivala pred praznim tribinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 11.03.20. | 11:48

Loše vijesti za košarkaške sladokusce.

Cibona će posljednji domaći dvoboj u još jednoj kaotičnoj sezoni u kojoj se vodila grčevita borba za ostanak, odigrati pred praznim tribinama.

Kako su objavili iz kluba, sukladno preporuci i opsežnim konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite o mjerama opreza za odgodu ili ograničenje organiziranih skupova zbog korona virusa (COVID-19), Cibona je donijela odluku da se utakmice s Partizanom (petak, 13.03.) i Škrljevom (nedjelja, 15.03.) igraju bez prisustva gledatelja.

Također su napomenuli da svi navijači koji su svoje ulaznice već kupili preko online servisa mogu zatražiti povrat novca. 

Za kraj dopisa stoji obavijest kako će aktualni prvak Hrvatske i dalje pratiti razvoj situacije vezane za korona virus i djelovati sukladno preporukama.

Inače, zbog istog se problema i današnji dvoboj Druga ABA lige između Splita i Širokog igra pred praznim Gripama. Šteta, jer radi se o izravnom dvoboju za plasman u doigravanje i bile su najavljene pune tribine, uz dolazak velikog broja gostujućih navijača. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

ABA liga

Ostale Vijesti