Cibona sutra otvara ABA ligu s Olimpijom

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.10.14. | 14:07

Sutra kreće novo izdanje ABA lige, a na parket će od hrvatskih klubova Cibona koja u Dvorani Dražena Petrovića dočekuje Olimpiju. Utakmica počinje u 21 sat.

Cibona je prošlog vikenda poražena od Cedevite u Kupu Dražena Petrovića, ali je u toj utakmici imala dobru podršku navijača, a trener Slaven Rimac se nada da će i sutra biti takav slučaj.

„Pozivam sve navijače da dođu i pomognu nam. Uvjeren sam da će momčad pokazati veliku borbenost te pružiti dobru igru“, rekao je Slaven Rimac.

Što se ozljeda tiče, Dominik Mavra muku muči s istegnućem aduktora no vjerojatno će već do sutrašnje utakmice biti spreman. „Glavni cilj nam je bio da svi budemo zdravi, a to uglavnom jesmo. Momčad još nije u formi koja bi nudila puni optimizam i samopouzdanje no vrijedno smo radili, odradili kvalitetne treninge i mislim da ćemo sutra izgledati bolje nego u prošlotjednom susretu s Cedevitom. Union Olimpija ima odličnu ekipu. U Marinoviću su dobili lidera, karakternog igrača koji sam može dobiti i jače ekipe od ove naše no puno ovisi i o nama. S nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu, a ako budemo pravi, nadam se pobjedi“, istaknuo je Rimac.

Što se tiče preostalih hrvatskih klubova, Cedevita u subotu od 17 sati gostuje kod Krke, a Zadar istog dana u dvorani na Višnjiku dočekuje Igokeu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Cibona

Ostale Vijesti