Četiri od pet najstarijih NBA igrača se vraća i sljedeće sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.04.18. | 14:43

Veterane ćemo gledati i sljedeće godine.

Dok je pažnja košarkaške javnosti usmjerena na početak doigravanje, mimo okršaja 16 najboljih momčadi na svijetu događaju se i druge stvari vezane uz NBA ligu. Tako je zanimljivo čuti najavu veterana koji su odlučili igrati i sljedeće sezone.

Tako su Vince Carter i Dirk Nowitzki već najavili da će igrati i sljedeće sezone, a s obzirom da je sinoć svoje Minnesote protiv Houstona Jamal Crawford sinoć postigao 15 poena, sasvim je izgledno da će i on igrati sljedeće sezone, a pogotovo je to tako kada se zna da on ima važeći ugovor i za sljedeću sezonu.

Važeći ugovor ima i Manu Ginobili, ali on je još uvijek ostavio otvorenom mogućnost da prekine s igrom, a najveći upitnik, barem što se pet najstarijih igrača tiče, stoji nad Jasonom Terryjem. On je član Milwaukeeja, ugovor mu istječe ovog ljeta, a s obzirom na skromne igre u sezoni (3,3 poena, 1,2 asistencije) upitno je hoće li se i on vratiti sljedeće godine.

No, četiri od pet najstarijih bi vrlo lako mogli biti u NBA ligi i sljedeće godine. A svi će, osim Crawforda, imati 40 godina kad počne sljedeća sezona.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Vince CarterDirk NowitzkiJason TerryManu GinobiliJamal Crawford

Ostale Vijesti