Cedevitaši ipak igraju treću utakmicu: Moramo biti bolji i čvršći

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.03.17. | 08:47

Košarkaši Cedevite nisu uspjeli u drugoj utakmici polufinalne serije osigurati prolaz u finale ABA lige.

Cedevitaši su u drugoj utakmici polufinalne serije doigravanja ABA lige sinoć u Pioniru poraženi od Partizana sa 74:73. Serija je sada izjednačena na 1-1 i u subotu se u Domu sportova igra treća, odlučujuća utakmica, koja će dati putnika u finale. Iako je Partizan cijelu utakmicu vodio, Cedevita je tricom Ryana Boatrighta sedam sekundi prije kraja došla do vodstva, no pet sekundi kasnije precizan je bio Will Hatcher i donio svojoj momčadi treću utakmicu.

Partizan u dramatičnoj završnici pobijedio Cedevitu i izborio treću utakmicu

Utakmica je ponudila svu onu dramatiku koju košarka može pružiti. Zadnjih minutu i 20 je bilo prekrasno za vidjeti, no otišlo je na krivu stranu. Bila je to zaslužena pobjeda Partizana. Nismo se priviknuli na njihovu agresivnu igru i tu smo cijelu utakmicu imali problema. Na kraju smo došli u priliku za pobijediti, no zadnja dva napada nismo uspjeli obraniti. Hatcher je zabio, Partizan je zasluženo pobijedio i idemo dalje“, rekao je nakon utakmice trener Cedevite Veljko Mršić.

Počinju pripreme za odlučujuću treću utakmicu.

To je sada nešto novo. Jedna utakmica odlučuje sve. Moramo biti bolji i čvršći cijelu utakmicu. Nadam se da ćemo pred našim navijačima u punom Domu sportova imati podršku publike koja će nas dovesti do pobjede i prolaska u finale“.

Miro Bilan sinoć je ubilježio 16 poena i 10 skokova, ali nije bilo dovoljno za pobjedu.

Nažalost, nesretna završnica za nas. Bila je to jedna jako teška utakmica, baš prava ratnička. Nažalost, lopta je na kraju otišla na njihovu stranu i to je to. To je košarka“.

Ističe kako su spremni za treću utakmicu.

Još ćemo analizirati detalje iz druge utakmice, što nije bilo dobro i što su oni mijenjali. Sigurno da ćemo biti spremni i idemo do pobjede. Stvarno je bila užarena atmosfera. Nije bilo lako igrati, no najljepše je igrati u ovakvoj atmosferi. Nažalost, samo je još nedostajalo da na kraju dobijemo. Nakon trice Boatrighta je bilo još sedam sekundi do kraja i znali smo da ima još dosta vremena da oni nešto naprave. Nažalost, i napravili su“, zaključio je Bilan.

Treća utakmica polufinalne serije doigravanja ABA lige igra se u subotu s početkom u 19 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Veljko MršićMiro Bilan

Ostale Vijesti