Cedevitaši love prolaz u finale ABA lige: Idemo kao da je 0:0

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.03.17. | 12:51

Košarkaše Cedevite večeras u beogradskom Pioniru očekuje druga utakmica polufinalne serije doigravanja regionalne ABA lige protiv Partizana.

 

Cedevita vodi u polufinalnoj seriji 1:0 nakon pobjede u Zagrebu prije tjedan dana 83:76 i za plasman u finale treba joj još jedna pobjeda. Prva meč lopta na rasporedu je večeras u Pioniru.

Ovo nam je s njima četvrta utakmica ove sezone. Očekujemo jednu tvrdu i tešku utakmicu. Sigurno da će Partizan ući maksimalno angažiran, no i mi moramo odgovoriti isto tako. Ne smijemo razmišljati da imamo 1-0 i da nam to bude u podsvijesti. To može biti prva greška koju možemo napraviti, ako uđemo s tim razmišljanjem. Idemo kao da je 0-0, kao da je to jedna jedina utakmica i tako ćemo pokušati odigrati. Moramo dignuti jedan visoki ritam utakmice i biti pametni u tome, znači imati promjenu ritma. Znamo ih dobro i idemo na pobjedu“, poručio je trener Cedevite Veljko Mršić.

Očekuje da svi igrači budu spremni.

Oporavio se i Marko Arapović. Marko Tomas je, uz Arapovića, propustio zadnju utakmicu s Jollyjem u ponedjeljak, no očekujemo da za ovu utakmicu budemo svi spremni“.

Marko Arapović također napominje kako moraju zaboraviti na svoju prednost i odigrati kao da je ovo prva utakmica.

Oni su odlična ekipa koja će pred punim Pionirom igrati na svojih i više od 100%. Moramo ondje doći puno koncentriraniji i puno spremniji. Ne smijemo dopustiti da ambijent pune dvorane utječe na nas, nego moramo držati kontrolu i odigrati najbolje što možemo cijelu utakmicu. Bit će zanimljivo, nadam se da ćemo odigrati onako kako znamo, kako želimo i kako planiramo. Ako bude tako, bit će to jedna odlična košarkaška predstava i ono što ljudi zaslužuju gledati. Normalno, cilj je pobijediti svaku utakmicu. Idemo tamo pobijediti i dat ćemo sve od sebe da ovo bude zadnja utakmica u seriji“.

Druga utakmica polufinalne serije doigravanja ABA lige između Cedevite i Partizana igra se večeras u Pioniru s početkom u 20 sati. Tečaj na pobjedu Cedevite je 2,30, a na slavlje Partizana 1,65. Detaljniju ponudu možete potražiti OVDJE.

(Foto: KK Cedevita)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Veljko MršićMarko Arapović

Ostale Vijesti