Cavsi poniženi i pretučeni u Miamiju: Loveu izbili zub, LeBron dobio dvije brutalne blokade od Wadea (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.03.18. | 10:41

Postigli su najmanji broj poena ove sezone.

>Bogdanović i Pacersi srušili Warriorse, LeBron teško stradao u Miamiju (VIDEO)

Sve je počelo već na početku susreta kada je Kevin Love pokupio lakat u usta od Jordana Mickeya, rasklimao mu se zub, bilo je i krvi, a tek će se vidjeti hoće li Love ući i protokol zbog potresa mozga. Tu je već krenulo krivo jer su Cavsi morali nastaviti bez drugog najboljeg igrača koji je nakon povratka na teren u zadnjih pet utakmica igrao sasvim solidno.

Heat je već nakon prvog poluvremena vodio 20 razlike, a Heat je u prvom poluvremenu postigao samo 34 poena. James je na kraju završio s 18 poena, ali uz tek 7 od 18 šut i bez ubačene trice, a uništio ga je njegov veliki prijatelj i donedavni igrač Cavsa, Dwayne Wade. On je utakmicu završio s četiri blokade, a dvije od njih zalijepio je brutalno s leđa Jamesu koji je tako ostao ponižen u dvorani gdje je upravo s Wadeom pisao povijest u dresu Heata.

Miami je na kraju do pobjede vodio Kelly Olynyk koji je u odsustvu dva prva centra iskoristio prostor i zabio 19 poena uz sjajan 7 od 9 šut i tri ubačene trice. Heatu nisu igrali Whiteside i Adebayo pa je pobjeda time veća jer Cavsi su imali pet pobjeda u nizu, a u ni jednoj od tih utakmica nisu ostali na manje od 114 poena. Noćašnjih 79 negativni im je rekord sezone.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

LeBron JamesDwyane Wade

Ostale Vijesti