Cavsi dovode drugog Hrvata?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.07.19. | 16:56

Žižiću možda stiže društvo.

Bude li dosljedan strategiji, novi trener John Beilein bi mogao pokušati potpisati bivšeg Chrissovog suigrača, hrvatskog reprezentativca Dragana Bendera, te pokušati otključati talent koji mu je osigurao četvrti pick Drafta 2016. godine. Tako tvrdi portal Cavsnation.com.

Time bi bivši klub LeBrona Jamesa u rosteru imao dvojicu Hrvata, a Bendera bi u svlačionici dočekao sunarodnjak Ante Žižić koji bi mu mogao pomoći na što bržu prilagodbu.

Bender je rizičan potez jer nije puno pokazao u svoje tri sezone u Phoenixu, uostalom, valjda su mu se zato i zahvalili u Sunsima te odbili produljiti i četvrtu sezonu. Njegov je talent neosporiv pa je sve što mu je možda potrebno – promjena krajolika.

Također, još je vrlo mlad, ima samo 21 godinu, mjesec dana manje od četvrtog picka prošlog NBA drafta, Deandrea Huntera i za njega ima još vremena. Mnogi mu stručnjaci savjetuju povratak u Europu te da još nema što tražiti preko bare s tako lošom defenzivom za „velikog“ igrača.

Cavsi imaju petoricu četvorki i petica u rosteru, a taj broj mogao bi narasti na šest, potpišu li Chrissisa, ali Henson i Thompson igraju u posljednjoj godini ugovora i mogli bi biti trejdani u veljači.

Bender bi, primjerice, prvi dio sezone mogao provesti u teretani, a drugi u većoj mjeri na parketu kad se roster malo raščisti. Netsi su se dosad spominjali kao jedina opcija u SAD-u, ali Cavsi su izgleda također u igri.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ante ŽižićDragan BenderCleveland CavaliersNBA

Ostale Vijesti