Bullsi ostali bez Wadea do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.03.17. | 21:35

Veliki problemi za Chicago Bullse.

Poraz od Memphis Grizzliesa 98:91 uzeo je i žrtvu - Dwyanea Wadea. Chicago Bullsi su objavili kako su do kraja regularnog dijela NBA sezone ostali bez svog igrača zbog manje frakture i istegnuća desnog lakta.

Potvrdili su se strahovi nakon što je i sam Wade poslije utakmice izjavio kako je čuo „neko manje krckanje“. Do ozljede je došlo u posljednjoj četvrtini kada mu je 'zapela' ruka u duelu sa Zachom Randolphom. Operacija neće biti potrebna, ali Bullsi na njega neće moći računati do kraja sezone. Ako i izbore doigravanje za koje se grčevito bore, male su šanse da će se Wade uspjeti oporaviti do tada.

Branič Bullsa je obećao da će pokušati i da će stisnuti zube ako će trebati, ali bit će teško Bullsima izboriti doigravanje. Trenutno su na desetoj poziciji Istočne konferencije s omjerom 32-36, s time da imaju šest poraza u posljednjih sedam utakmica. Osmo mjesto drži Miami Heat sa 33 pobjede i 35 poraza.

Wade je preselio kod Bullsa prošlog ljeta nakon 13 godina provedenih u Miami Heatu. Nakon što je postalo jasno da je za njega sezona završena, izjavio je kako je još uvijek prerano za razmišljanje o tome je li odigrao svoju posljednju utakmicu za Bullse.

Ovo je prava šteta. Nisam baš tako želio da bude, ali tako je kako je. Moram prijeći preko toga i bit ću dobro. Ne treba operacija i to je jedina stvar zbog koje sam sretan. Ići ću na rehabilitaciju, nadam se da ću se do kraja ove sezone vratiti na teren ili na početku sljedeće“, rekao je Wade.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Dwyane Wade

Ostale Vijesti