Bradley Beal na doping testu radi dvije uzastopne utakmice od preko 50 poena (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.02.20. | 11:56

NBA ima svoj PNUSKOK.

Bradley Beal izostavljen je s popisa za All-Star utakmicu.

NBA javnost kao i veliki dio navijača kolektivno su na taj ishod digli obrvu, s obzirom da se radi o jednom od najpotentnijih košgetera lige, istovremeno odličnih fundamenata i rijetko kompletnog napadačkog repertoara.

Fenomenalni Beal je, ako je sudeći po njegovim izvedbama u kratkom dosadašnjem razdoblju nakon All-Stara, to shvatio osobno i odlučio pokazati svima kojima je to potrebno da je njegovo izostavljanje sa smotre najvećih zvijezda lige greška.

Postao je tek 11. igrač u povijesti koji je u dvije vezane utakmice postigao minimalno 50 koševa, i prvi u povijesti svoje franšize. To mu je za rukom pošlo u drugoj i trećoj utakmici nakon All-Stara, onima u gostima kod Chicago Bullsa (53) i odmah sljedeći dan kod kuće protiv Milwaukee Bucksa (55). Kombinirano je u te dvije utakmice šutirao iz igre 34/60 što je 57% i nije potrebno naglasiti, odlično za beka šutera s tolikom potrošnjom.

No čini se da su ligi bile sumnjive takve dvije izvedbe u razmaku od samo 24 sata, te je Beala ''počastila'' s testom na drogu. To je igrač uostalom potvrdio u kratkoj izjavi medijima nakon jučerašnje utakmice protiv Brooklyn Netsa.

 

 

S 53 poena Bullsima postavio je rekord karijere, no sljedeći dan je odmah postavio novi s 55, što je pravi raritet u NBA. Ipak, ni takva izvedba nije bila dovoljna da njegovi Wizardsi nadvladaju možda najbolju momčad lige u ovom trenutku, moćne Buckse.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Bradley BealWashington WizardsMilwaukee BucksChicago BullsNBA All-Star

Ostale Vijesti