Cary Edmondson-USA TODAY Sports
Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Bomba iz NBA lige: Chris Paul novi je igrač Golden State Warriorsa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 21:30

Blockbuster trade u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Nova spektakularna razmjena odrađena je u NBA ligi. Kako donosi najugledniji NBA insajder - Adrian Wojnarowski - Washington Wizardsi poslali su Chrisa Paula u Golden State Warriorse u zamjenu za Jordana Poolea i buduće izbore na draftu.

Svega nekoliko dana nakon što su ga Phoenix Sunsi poslali u Washington u zamjenu za Bradleya Beala, iskusnog playmakera dočekala je nova, ali ovaj put očekivana razmjena. Osim Jordana Poola, Warriorsi su za Paula u glavni grad poslali sjajnog beka Jordana Poola, zaštićeni pick prve runde drafta 2030. godine, kao i pick druge runde 2027. godine. Poole je ove sezone s 20.4 poena bio treći strijelac Dubsa u regularnom dijelu sezone, no potpuno je podbacio u doigravanju s 10.3 poena u prosjeku i loše igre u ključnim trenucima sezone presudile su njegovom ostanku u momčadi.

Što se Paula tiče, iza njega je sezona s 13.9 poena po dvoboju, 8.9 asistencija, 4.3 skoka i 2.1 ukradene lopte, dok je u doigravanju u sedam utakmica imao prosjek od 12.4 poena, 7.4 asistencije, 5 skokova, 1.7 ukradene lopte. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBAChris PaulGolden State WarriorsJordan Poole

Ostale Vijesti