Chris Nicoll-USA TODAY Sports
Chris Nicoll-USA TODAY Sports

Bojan Bogdanović dobio novog trenera: Utah će imati najmlađeg stratega u ligi

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 28.06.22. | 21:15

Danny Ainge je konačno pronašao svog čovjeka

Bojan Bogdanović uskoro bi trebao dobiti novog trenera. Naime, Athleticov Shams Charania piše kako bi dosadašnji pomoćnik Bostonovog trenera Imea Udoke, Will Hardy (34), uskoro trebao potpisati ugovor s Utah Jazzom.

Otkako se Quin Snyder sam odlučio povući s mjesta glavnog trenera Jazza, Danny Ainge i njegovi pomoćnici su se bacili u iscrpnu potragu za novim trenerom kluba.

Tijekom perioda od mjesec i pol dana su pričali s bivšim i sadašnjim trenerima, pomoćnicima, trenerima iz razvojne G lige, kao i bivšim igračima.

Hardy je očito popunio sve kućice i sada će glavni Udokin pomoćnik potpisati petogodišnji ugovor s Jazzom, a pritom će postati i najmlađi aktivni trener u cijeloj NBA ligi.

No, tek preostaje za vidjeti hoće li se tamo kada sezona krene naći i Bojan Bogdanović. Hrvatski košarkaš je u posljednjoj godini ugovora i ako žele u Utahu u rebuilding, a to će ovisiti i o željama novog trenera, onda je logično da se Bojana razmijeni za nešto što bi im više odgovaralo.

Svjestan je toga i Bojan koji se trenutno priprema u Opatiji i Rijeci za nadolazeću reprezentativnu utakmicu sa Slovencima, no u ovom poslu se ionako igrače malo pita za njihove želje.


Tagovi

Utah JazzBojan BogdanovićDanny Ainge

Ostale Vijesti