Bivši izbor prve runde drafta stiže u Phoenix?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.02.20. | 11:43

Zauzvrat će morati dati dvojicu igrača i izbor prve runde 2020. godine.

Pistonse zanima Phoenixov pick prve runde već na draftu 2020. godine te ugovori Jevona Cartera i Elieja Okboa, a izvori bliski obama klubovima tvrde kako su pregovori u tijeku, ali još nema dogovora. Danas bi pregovarači s obje strane ponovo trebali sjesti za stol i nastaviti pregovore.

Kennard je propustio 22 uzastopne utakmice ove sezone zbog ozljede koljena, ali očekuje se njegov skorašnji povratak. Pistonsi panično traže nekog za kog bi mogli trejdati i nešto dobiti, a Kennard je takav potencijal, dok Phoenixu treba netko tko će dodatno rasteretiti vanjsku liniju Bookera, Oubrea i Rubija.

Potpredsjednik košarkaških operacija u Sunsima Jeff Bower bio je u Detroitovom stožeru kad su uzeli Kennarda kao 12 izbor drafta 2017. godine, a nagađa se kako će u Phoenixu biti u ulozi šestog čovjeka s oko 30 minuta prosječno po utakmici.

Prije ozljede koljena, bivši 12. izbor prve runde drafta je imao 15.8 poena po utakmici uz šut za tri 40 posto, što mu je rekord karijere, a neki nagađaju kako će se vratiti na parket u veljači nakon All Star vikenda.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

NBA tradeovikošarkaLuke KennardDetroit PistonsPhoenix SunsNBA

Ostale Vijesti