Bivši drugi izbor drafta ostaje bez timske opcije

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.06.19. | 19:41

Nakon pet godina u ligi svi mislili da će bolje kotirati.

Drugi pick drafta 2014. Jabari Parker trenutno je član Washington Wizardsa, nakon što je ove veljače trejdan za Otta Portera.

Franšiza iz američke prijestolnice tako je preuzela ugovor u kojoj Parker ima za narednu 2019./2020. timsku opciju za 20 milijuna dolara, odnosno njegov klub odlučuje o tome hoće li tu godinu igrač odigrati pod tim uvjetima.

U Wizardsima su odlučili da neće, odnosno da će krilni igrač postati neograničeni slobodni agent, ali samo da bi se s njim pregovaralo oko novog ugovora. Što znači da ga se nemaju namjeru riješiti.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Yahoo Sources: Washington Wizards will decline $20 million team option on Jabari Parker, but there’s mutual interest in re-signing. <a href="https://t.co/7l8njqXvUE">https://t.co/7l8njqXvUE</a></p>&mdash; Chris Haynes (@ChrisBHaynes) <a href="https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/1142536992766361605?ref_src=twsrc%5Etfw">June 22, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Parker je bilježio solidne brojke u dosadašnjem NBA mandatu, no projicirali su mu All-star karijeru po ulasku u ligu. Za sad se to nije obistinilo, ali se mora priznati kako je bivši igrač sveučilišta Duke imao dosta problema s ozljedama u svom vremenu provedenom u Milwaukee Bucksima.

(foto: Reuters)


Tagovi

Jabari ParkerWashington WizardsMilwaukee BucksNBA draftNBA tradeovi

Ostale Vijesti