Bek koji je u Chicagu zabijao 15 poena po utakmici želi doći u Partizan

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.11.19. | 19:42

Dobiva li ABA liga zvučno ime?

Pomalo nevjerojatna vijest stiže nam s društvenih mreža. Glavna zvijezda je Sean Kilpatrick, 29-godišnji bek sa solidnim NBA iskustvom i bivši suigrač Bojana Bogdanovića. 

On je prošle sezone nosio dres Panathinaikosa, osvojio duplu krunu u Grčkoj, ali novi ugovor nije dočekao. Još uvijek je slobodan igrač, a jedan navijač Partizana je na Twitteru poslao pozivnicu Kilpatricku da im se pridruži, a onda je stigao i odgovor: 

"Spreman sam to učiniti", pomalo iznenađujuće odgovorio je sjajni bek. Hoće li to natjerati upravu crno-bijelih da reagiraju nakon što im je u posljednji tren propao dolazak Jamesa Bella, ostaje za vidjeti.

 

Kilpatrick je studirao na sveučilištu Cincinnati, a nakon što 2014. nije izabran na draftu, preko razvojne NBA lige se izborio za nastup u najjačoj košarkaškoj ligi. Prvo je igrao za Minnesotu, zatim za Denver da bi najbolje trenutke imao u Brooklynu gdje je ostao sezonu i pol.

U sezoni 2016./17. Kilpatrick je za prosječno 25,1 minuta postizao 15,4 poena te imao 2,8 skokova po utakmici. No, to mu nije donijelo posebno značajan status u Netsima koji su ga se odrekli sljedeće sezone nakon 16 utakmica. Uslijedile su epizode u Milwaukeeju, Clippersima , da bi u ožujku 2018. pristupio Chicagu te do kraja sezone zabijao 15,4 poena uz 40% za tri poena. 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Sean Kilpatrick

Ostale Vijesti