Atletico Madrid dovodi zamjenu za Lucasa Hernandeza

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.05.19. | 16:10

Madridski klub je ove godine posustao u borbi za naslov.

Osim Francuza, iz Madrioda je izvjestan i odlazak Felipea Luisa. Uzevši to u obzir, klub sa Wanda Metropolitane se mora pobrinuti za adekvatne zamjene, a rješenje koje je u ovom trenutku najbliže je Chelseaev defenzivac Marcos Alonso.

28-godišnjak je  dobijao organičene minute ove sezone, a izostanak iz početnog sastava u srijedu u finalu Europske lige bi mogao predstavljati odlučujući argument u odluci za povratkom u Madrid. Podsjetimo, Alonso je dijete Reala, iz kojeg je prešao u Bolton 2010. kao dvadesetogodišnjak.

Španjolcu niz dlaku ne idu odlične igre Emersona, koje je potvrdio u prekjučerašnjoj pobjedi nad Arsenalom u Bakuu. Brazilčeve igre sigurno vesele navijače londonskih Plavih, no one ne ostavljaju previse prostora Alonsu da se nada status standardnog prvotimca.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Atletico Madrid&#39;s search for a new left-back seems to have found an early conclusion as Marcos Alonso has agreed to move to the club. - Marca <a href="https://t.co/ScQzqc4xPB">pic.twitter.com/ScQzqc4xPB</a></p>&mdash; (@OdoiEra) <a href="https://twitter.com/OdoiEra/status/1134447860588695552?ref_src=twsrc%5Etfw">May 31, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

(foto: Reuters)


Tagovi

Marcos AlonsoChelseaAtletico MadridEuropska ligaPremiershipPrimera

Ostale Vijesti