Američki mediji: Kandidat za naslov želi Bradleya Beala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 15:34

Bi li Beal dobro ''kliknuo'' s ostalim zvijezdama na rosteru?

U samo praskozorje još uvijek tekuće NBA sezone, Bradley Beal je potpisao ogromno dvogodišnje produženje sa svojim Washington Wizardsima za ukupno 72 milijuna dolara, previđeno da se aktivira u ljeto 2021.

Mnogi su tad pomislili da se ovaj odlični strijelac ‘’zabetonirao’’ u momčadi iz glavnog grada za dugi period i time si zakomplicirao budućnost po pitanju mogućnosti borbe za naslov. Pogotovo s obzirom da su rezultati katastrofalni, a da njegov i ugovor Johna Walla predstavljaju ogroman teret na salary cap. Štoviše, njegov partner ionako zadnje dvije godine ne igra zbog teške ozljede stopala.

No pokazalo se da ipak nije tako te da je Beal itekako spreman poslušati ponude za nastavak karijere u drugom dresu. Kako javljaju američki mediji, Brooklyn Netsi ozbiljno razmatraju da Kevinu Durantu i Kyrieu Irvingu dodaju treću All-Star igračku silu.

 

 

“Uslijed velikih šampionskih ambicija Brookly Netsi pretražuju tršište s namjerom dovođenje treće zvijezde, a interno su razmatrali koje su mogućnosti angažiranja Bradleya Beala”, stoji u izvješću New York Daily Newsa.

Pritom je naznačeno kako je upitna njegova dostupnost, ali da bi svakako adut bio taj što su Wizardsi među slabijim momčadima lige i ovaj trade bi omogućio Bealu gotovo trenutnu borbu za sam vrh.

Do obustave lige, imao je fantastičnu statistiku od 30.5 poena, 6.1 dodavanja i 4.2 skoka. Drugi je strijelac lige odmah iza Jamesa Hardena.

(foto: Reuters)


Tagovi

Bradley BealNBA tradeoviWashington WizardsKevin DurantKyrie IrvingBrooklyn Nets

Ostale Vijesti