Kyle Terada-USA TODAY Sports
Kyle Terada-USA TODAY Sports

All-Star utakmica opet u formatu Istok - Zapad

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.10.23. | 10:56

U tom formatu je posljednja utakmica najvećih NBA zvijezda bila odigrana 2017.

NBA All-Star utakmica, koja će 18. veljače 2024. biti odigrana u Indianapolisu, održat će se u starom formatu, u kojem će se sučeliti momčadi Istoka i Zapada, objavili su iz najbolje košarkaške lige na svijetu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U tom formatu je posljednja utakmica najvećih NBA zvijezda bila odigrana 2017.

Posljednjih godina momčadi koje su se sučelile u All-Star dvoboju nosile su imena svojih kapetana, koji su ih sastavljali tako da su naizmjence birali suigrače s popisa određenog glasovima navijača, neovisno o tome iz koje konferencije dolaze.

Korišten je format u kojem su momčadi igrale tri četvrtine po 12 minuta, da bi u četvrtoj četvrtini bio određen konačni broj koševa do kojeg pobjednička momčad mora doći, bez vremenskog ograničenja od 12 minuta.

Poklonici NBA lige će i dalje imati priliku svojim glasovima birati najbolje igrače iz Istočne i Zapadne konferencije, kao što je to bilo i do sada, a kapetani će biti igrači koji dobiju najviše glasova. Momčadi će biti sastavljene od 12 igrača.

Ovo će biti 73. izdanje, a utakmica će biti odigrana u dvorani Gainbridge Fieldhouse, domaćem terenu Indiana Pacersa. Indianapolis nije bio domaćin All-Star utakmice od 1985. (hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NBA All-Star

Ostale Vijesti