All Star: Žestoka završnica odlučila pobjednika, Leonard ušao u povijest (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 08:26

Tri dionice egzibicije te zadnja borbenog ritma za spektakl u Chicagu.

 

Kapetani današnjih momčadi LeBron James i Giannis Antetokounmpo istrčali su na parket United Centra sa svojim izabranicima, a u čast Crnoj mambi i njegovoj kćerki na dresovima su svi imali broj 2 i 24.

Prve tri četvrtine su bile više ekshibicija nego ozbiljna košarka, od kojih je svaka kretala s rezultatom 0:0, da bi se koševi kasnije zbrajali, no zadnja dionica koja je odlučivala pobjednika je bila baš natjecateljska.

LeBronova momčad je bolje otvorila susret i dobila prvu četvrtinu 53:41, ali u drugoj i trećoj Giannisova ekipa pokazuje veću koncentraciju te odvode rezultat na svoju stranu.

U posljednju se četvrtinu ušlo sa prednošću Antetokounmpove momčadi rezultatom 133:124, a u čast velikana Bryanta odredio se limit koševa vodeće momčadi na 24, što je značilo da je pobjednik prva ekipa koja dođe do 157 koševa.

S toga smo posljednjih 12 minuta gledali pravu natjecateljsku utakmicu. Žestoki ritam u zadnjoj dionici bolje je sjeo Lebronovoj ekipi koja je u konačnici zadnju dionicu pobijedila rezultatom 33:22 te slavila koševima Davisa s linije slobodnih bacanja 157:155.

Kawhi Leonard se u konačnici s 30 koševa okitio prvom povijesnom nagradom MVP-a, koja od ove godine nosi ime Kobe Bryant.

Kod poražene momčadi najzapaženiji bio je kapetan Giannis s također 30 ubačaja.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Giannis AntetokounmpoLeBron JamesKobe BryantKawhi LeonardNBA All-Star

Ostale Vijesti