Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Aco se opet oglasio: "Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom što dovoljno govori"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.07.22. | 17:21

Podsjetimo, hrvatska košarkaška reprezentacija porazom u Rijeci od Finske 79-81 oprostila se od plasmana na Svjetsko prvenstvo 2023.

Nakon objave: "Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!", Aleksandar Petrović se opet oglasio o traumatičnoj situaciji hrvatske košarke. Zapravo, o njezinim čelnicima.

"Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom što dovoljno govori o mom razmišljanju!" poručio je.

Podsjetimo, hrvatska košarkaška reprezentacija porazom u Rijeci od Finske 79-81 oprostila se od plasmana na Svjetsko prvenstvo 2023.

Upitan radi li se o najbolnijem trenerskom porazu do sada, izbornik Damir Mulaomerović je odgovorio:

„Mislim da jest. Pogotovo jer smo ispali iz daljnjeg natjecanja i pogotovo kad izgubite na ovakav način – kad imate u posljednje tri minute +8 i toliko promašenih slobodnih bacanja. Zalaganje i ono što smo pružali na terenu je bilo tu, no opet nije bili dovoljno. Na kraju smo sami sebe pobijedili.“


Tagovi

Aco PetrovićStojko VrankovićDino RađaHrvatska košarkaška reprezentacijahrvatska košarka

Ostale Vijesti