Robert Anic/PIXSELL
Robert Anic/PIXSELL

Aco Petrović objavio svoj stručni stožer: Prvi pomoćnik mu je trener Cibone

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.10.22. | 13:52

Bit će to trenerski kadar za završnicu pretkvalifikacija za EP u kojima naše košarkaše prvo čeka gostovanje u Austrji, a potom kod kuće igraju s Poljacima za kraj ove godine, no već ih u početku 2023. čekaju Švicarci te uzvrat s Austrijancima

Sportski direktor HKS-a Aleksandar Petrović nedavno je preuzeo i ulogu vršitelja dužnosti izbornika za sljedeća dva pretkvalifikacijska ciklusa za Europsko prvenstvo koji se igraju u studenom 2022. i veljači 2023. godine. Aco Petrović je odmah objavio i širi popis reprezentativaca, a nakon razgovora s kandidatima i njihovim klubovima, objavio je i popis svog stručnog stožera.

Tako će njegovi pomoćnici biti Josip Sesar, trener Cibone i Ivan Tomas, trener Bosca; Bariša Krasić, pomoćni trener u Ciboni u ulozi video koordinatora, a Zadranin Jure Šango ponovno je kondicijski trener reprezentacije.

Bit će to trenerski kadar za završnicu pretkvalifikacija za EP u kojima naše košarkaše prvo čeka gostovanje u Austrji, a potom kod kuće igraju s Poljacima za kraj ove godine, no već ih u početku 2023. čekaju Švicarci te uzvrat s Austrijancima.

"Iznimno mi je zadovoljstvo da su talentirani treneri pristali a njihovi klubovi dali zeleno svjetlo za rad u reprezentaciji Hrvatske!", napisao je Petrović na Twitteru uz objavu svoga stručnog stožera.

(eg)


UTAKMICE PRETKVALIFIKACIJA ZA EP 2025., CIKLUS STUDENI 2022.

10. studenog 2022. u 20:20

AUSTRIJA – HRVATSKA, Graz, Raiffeisen Sportpark

13. studenog 2022. u 20:00

HRVATSKA – POLJSKA, Zagreb, KC Dražen Petrović


Tagovi

Aco Petrovićhrvatska košarkaHrvatska košarkaška reprezentacija

Ostale Vijesti