vijest

0

Pogodi najveći tečaj – osvoji BMW Serije 3!

02.11.2018 12:39 | Germanijak

Dočekaj Novu godinu u luksuznom automobilu!

Veličina slova A A A

Približavaju se blagdanski dani, vrijeme darivanja, a Germania Sport kladionica je pripremila pravu nagradu za sve vjerne igrače. Od 1. studenog do 13. prosinca imate priliku osvojiti BMW serije 3.

Što treba napraviti kako biste došli do ove sjajna nagrade? Stvar je vrlo jednostavna – ispunite dobitni listić s najmanje četiri odigrana para, a igrač koji bude imao listić s najvećim ukupnim tečajem odigran u ovom razdoblju postat će vlasnik luksuznog BMW-a serije 3! Tu su još tri nagrade - drugoplasirani osvaja skuter Yamaha Aerox 4, trećeplasirani električni bicikl, a četvrtoplasirani mobitel Samsung S9.

U slučaju da dvojica igrača pogode isti tečaj, prednost ima onaj igrač koji je prvi uplatio listić. U obračun za nagradu ne ulaze sistemski listići i listići s jednim promašenim parom koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, listići klađenja uživo, loto listići i listići virtualnih igara.

Navrati do najbliže Germania poslovnice ili odigraj listić online na www.germaniasport.hr i sudjeluj u nagradnom natjecanju 'Pogodi najveći tečaj'.

Pravila natjecanja pročitaj OVDJE.

Tečajem se dokaži za BMW u garaži!

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

najnovije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka