VIDEO: Bogdanović ubacio deset koševa za polufinale Istoka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.04.17. | 08:43

Washington Wizzardsi pobijedili su Atlantu i s ukupnih 4:2 u seriji otišli u drugi krug doigravanja. Dalje je prošao i Boston, a Clippersi i Jazz igrat će sedmu utakmicu.

Wizardse je sinoć predvodio najbolji igrač John Wall s 42 koša, Bradley Beal dodao je 31 za uvjerljivu pobjedu protiv Atlante. Već do početka treće četvrtine Hawksi su bili u minusu 22 koša, ali uspjeli su se koliko-toliko vratiti, no Wall im nije dozvolio potpuni kambek. U redovima domaćih košarkaša najbolji je bio Paul Millsap s 31 koš.

U polufinalu istočne konferencije Bogdanović i društvo će igrati protiv Bostona koji je u Chicagu kompletirao fantastičan preokret i nakon dva uvodna poraza, četvrtim uzastopnim slavljem u seriji preokrenuo rezultat i plasirao se u drugi krug.

 

 

Avery Bradley pogurao ga je tamo ubacivši sinoć 23 koša u pobjedi 105:83 za svoje prvo konferencijsko polufinale od 2012. godine. Gerald Green zabio je 16, a Isaiah Thomas ubacio je 12 i otputovao na sprovod sestri Chyni. Prva utakmica polufinala igrat će se u nedjelju.

 

 

Chris Paul zabio je 29 koševa za pobjedu Clippersa u Utahu 98:93 te izborio sedmu, odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale gdje čekaju aktualni doprvaci Golden State Warriorsi.

 

(foto: Action Images)

Germanijak pratite i na Facebooku!


Tagovi

Chicago BullsWashington WizardsBojan BogdanovićNBA

Ostale Vijesti