U Nenadovom domu u Zagorju vatromet, s hokejom i košarkom osigurao si je za Katar let

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 11:37

Nenade, vaše mjesto je rezervirano

Ukrcavanje za Germania avion koji vas vodi u Katar ušlo je u zadnja dva tjedna, a uoči vikenda svoje je mjesto osigurao Germanijin igrač Nenad, uplativši dobitni listić u Germanijinoj poslovnici s one srane Sljemena, u Bedekovčini. Deset parova, od čega osam hokejaških te po jedna košarka i nogomet, za u Nenadovom domu pravi vatromet! Dobro, ne baš u kući, nego u dvorištu…

Uplata je bila minimalna, 2 kune, a dobitak 708,90 kuna, no vrednija nagrada Nenadu bila je karta za Germania avion za Katar budući da je pogodio tog dana najveći ukupni tečaj od 414,45!

Krenimo odozdola, na jedine utakmice na Nenadovom listiću koje nisu bile hokej na ledu. Predvidio je Germanijin igrač da će Efes Pilsen pobijediti berlinsku Albu s manje od deset koševa razlike. I bilo je gusto, ali 78:74 (poluvrijeme 41:37), taman je, kako bi rekli Turci, realiziran domaći teren protiv uvijek neugodnoga gosta iz Njemačke. Kasnije navečer Nenad je znalački predvidio da će u dvoboju njemačke Bundeslige pasti najmanje tri gola, a Mainz je Köln ispratio s pet ‘komada’.

I potom dolazimo do hokeja: finska, češka, ruska, švedska, njemačka i švicarska liga, samo kod Djurgardensa i Kaufbeurena osigurač s pobjedom nakon produžetaka, ali nije trebalo, jer završilo je 4:2odnosno 4:1 za domaćine. Najneizvjesnije je bilo u Karlovym Varyma, samo 4:3, posljednja trećina 0:2, ali sve u svemu odlična večer za Nenada iz Hrvatskog zagorja.

Podsjećamo, akcija Germanije traje do 6. studenog, ostala su još manje od tri tjedna da pokušate doći do svojeg mjesta u Germanijinom avionu za Katar, ali ne čekajte zadnji trenutak, osigurajte si sjedalo još danas. Svakog dana pobjednik je natjecatelj koji ima dobitni listić s najvećim pogođenim tečajem uz uvjet od najmanje četiri para po listiću i minimalni pojedinačni tečaj od 1,35.

Budite poput Nenada, uključite se u ovu Germanijinu sjajnu akciju i pokušajte i vi doći do svojeg mjesta u Germania avionu za Katar!

Nenade, čestitamo na fenomenalnom listiću i dobar provod u Kataru!

 *Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 


Tagovi

Germania avionGermania Sport kladionicagermaniakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti