TRANSFERI (23.9.): Finalist Lige prvaka odvodi Dele Allija iz Tottenhama

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.09.20. | 09:25

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

09:25 - Barcelona je izgleda sve dogovorila s bekom Norwicha Maxom Aaronsom. Engleski mediji tvrde kako će ga najprije posuditi pa otkupiti za godinu dana za oko 22.500.000 eura.

09:22 - PSG je uvjeren da može dovesti Delea Allija, engleski reprezentativac je na izlaznim vratima Tottenhama po svađi s Mourinhom, a Francuzi bi ga za početak doveli na posudbu na godinu dana pa otkupili njegov ugovor slično kao u slučaju Icardijeva transfera iz Intera.

 

09:18 - Gazzetta piše da je Arek Milik još na radaru Newcastlea i Fulhama. Traži ga i Tottenham, a Napoli navodno traži oko 25.000.000 eura.

09:16 - Velika želja Ronalda Koemana u Barceloni Gini Wijnaldum odbio je novi ugovor od Liverpoola jer želi dulji. Sjedeće sezone može otići kao slobodan igrač.

09:13 - Radja Nainggolan vraća se još jednu sezonu na posudbu u Cagliari. Belgijac je višak u Interu sad kad je Arturo Vidal stigao.

09:08 - Nema sreće za Tomića i društvo, najveće pojačanje se teže ozlijedilo.

09:05 - Problemi za Bjelicu, Hoffenheim bi šopingirao na Dravi.

09:02 - Nakon 18 dana u četvrtoj ligi, bivši veznjak Slavena preselio u Švicarsku. OPŠIRNIJE.

09:00 - Prvi dan je jeseni i jedino čemu se sad možemo veseliti jest prvi dan godišnjeg sljedeće godine. Dotad ćemo već biti cijepljeni protiv korone, a nogomet i svijet će se, nadamo se, normalizirati. Ljeto je možda prošlo, ali ljetni Mercato još nije, a mi ćemo se pobrinuti da u ova preostala dva tjedna ni ne skužite da su stigli hladniji dani jer će u našem blogu biti sunčano i toplo. OVDJE bacite oči na jučerašnja zbivanja i vidimo se ovjde...

(grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

transferi uživotransfer blognogometni transferitransferi

Ostale Vijesti