LAURENCE GRIFFITHS/Action Images
LAURENCE GRIFFITHS/Action Images

Tipovi dana: Uvjerljiva pobjeda Engleske i navijački na Vatrene, ali uz puno golova

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 11:17

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 15:00
Švedska - Slovačka
ID: 5655401

Obje reprezentacije su iz prvog kola izvukli više nego što je itko očekivao. Naime, Šveđani su odigrali nulu s favoriziranim Španjolcima, dok je Slovačka uzela sva tri boda protiv Poljske. Danas je zasigurno veći pritisak na Švedsku koja ne smije izgubiti, dok bi im bod praktički ostavio samo teoriju. Međusobno su ove dvije reprezentacije odigrale pet susreta, a Slovačka do sad nikad nije upisala pobjedu, Švedi su slavili dva puta, dok su četiri susreta završila neriješeno. Kladionice danas favoriziraju Švedsku, a mi smo mišljenja kako će to i opravdati unatoč tvrdoj igri Slovaka. Također, mišljenja smo kako neće biti puno golova, no naš tip će biti Šveđani.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
FINSKA 1. LIGA | 17:00
HJK Helsinki - Ilves
ID: 5655423

Helsinki je već stekao značajnu rezultatsku prednost na čelu tablice, pa od sedmoplasiranog Ilvesa u gostima ne treba očekivati puno. Također. oni su izgubili dvije utakmice u nizu, dok Helsinki od maksimalnog učinka dijeli tek jedan jedini remi. Kvaliteta, statistika, sve je na strani HJK-a pa tipujemo na njih, iako ni više golova nije loša opcija.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Hrvatska - Češka
ID: 5655402

Dan D za Vatrene. Jednostavno izabranici Zlatka Dalića danas moraju odigrati kako dolikuje renomeu reprezentacije te doći do toliko željenih bodova koji ih ostavljaju u igri. Česi su u prvom susretu protiv Škota pokazali ono što i znamo o njima, a to9 je da su solidna reprezentacija koja igra nogomet. Naravno nije taj susret mjerilo jer su Škoti bili stvarno loši, ali oni su u zadnjih 20-ak godina otprilike te kvalitete, a Hrvatska ne zna za pobjedu protiv njih. Stoga pobjedu Češke ne treba minorizirati već ih treba shvatiti najozbiljnije. Međusobno smo do sad s Česima odigrali tek dva susreta, u prijateljskoj smo ih tukli 4:2, dok smo na Euru 2016. godine remizirali rezultatom 2:2. Prvu utakmicu protiv Engleza treba zaboraviti i s današnjim slavljem se vratiti u igru. Tipujemo na pobjedu Vatrenih, ali kako očekujemo golove povećat ćemo tečaj s 2-5 golova.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2-5 (3.4)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Engleska - Škotska
ID: 5655393

Englezi su protiv nas još jednom pokazali da su dobri te da mogu otići jako daleko. To se ne može reći za njihove današnje rivale koji u prvoj utakmici nisu pokazali apsolutno ništa. Iako su Škoti u međusobnim susretima znali oteti po koji bod Englezima, mišljenja smo kako danas nemaju baš nikakve izglede. Posljednji put su se susreli u kvalifikacijama za prošlo Svjetsko prvenstvo i u toj utakmici Škoti su bili blizu velikog iznenađenja, no Kane je kasnim golom u sučevoj nadoknadi donio Englezima bod. Uvjereni smo u pobjedu Engleza pa tipujemo na hendikep


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:00
Čile - Bolivija
ID: 5655207

Čile i Bolivija igraju utakmicu drugog kola na Copi. Čileanci su u prvom susretu oteli bod Argentini, dok su Bolivijci izgubili od Paragvaja 3:1. U međusobnim susretima Čile je daleko uspješniji, no na oprez poziva posljednji susret u kojem je Bolivija u gostima uzeli bod favoritima. Danas kladionice Čile stavljaju u veliku ulogu favorita, a mi smo mišljenja kako će to oni opravdati na terenu. No, tečaj nam je nekako nizak pa ćemo se opredijeliti na oba gol. Razlog? Čile je na pet utakmica zaredom u kojima smo vidjeli taj tip, a Bolivija na čak osam, nama dosta.


Oba tima daju gol

Tip: da (2.1)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti